Ποιοι είμαστε

Η ομάδα του metamarket.gr δημιουργήθηκε με τον σκοπό να παρέχει τις πιο αξιόπιστες μεταχειρισμένες συσκευές στους καταναλωτές. 

Είμαστε παθιασμένοι για την τεχνολογία και θέλουμε να περάσουμε το πάθος μας και σε εσάς προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές σε μεταχειρισμένα και εκθεσιακά προϊόντα τεχνολογίας.

Όλα τα αξεσουάρ

Κάθε τηλέφωνό μας συνοδεύεται από φορτιστή, θήκη και τζαμάκι tempered glass. 

Μπαταρία 80+ και 95+

Εγγυόμαστε πως το τηλέφωνο που θα λάβεις θα έχει είτε καινούργια μπαταρία (όπου γίνεται) ή αρκετά ικανοποιητικό ποσοστό υγείας (80%+)

Άριστη Κατάσταση

Όλες οι συσκευές μας είναι σε άριστη φυσική και λειτουργική κατάσταση ώστε να έχετε “καινούργιο” κινητό εξοικονομώντας χρήματα.

4 μήνες εγγύηση

Κάθε κινητό συνοδεύεται από 4 μήνες γραπτή εγγύηση για να είστε ήσυχοι πως το νέο σας κινητό δεν θα σας αφήσει ξεκρέμαστο αφού το αγοράσετε.

Γιατί να μας επιλέξετε

Στο Metamarket θα βρεις την αφρόκρεμα της εποχής μας σε μεταχειρισμένα και εκθεσιακά κινητά. Λειτουργικά και εξωτερικά σαν καινούργια σε περιμένουν.

Όλα τα κινητά μας είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα και μπορείς να τα πάρεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Εμπιστεύσου τις χαμηλές τιμές, εμπιστεύσου την Metamarket.

Καλάθι αγορών
0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι είναι άδειο